Ardei gras (rosu, verde, galben, portocaliu)

Ardei gras (rosu, verde, galben, portocaliu)

Culoarea ardeiului gras se schimba pe masura ce se invecheste. Ardeii grasi rosii si dulci sunt ardeii grasi verzi maturi. Ardeii grasi rosii, portocalii si galbeni sunt mai dulci in comparatie cu gustul amarui al celui verde. Sunt o sursa excelenta de antioxidanti, de vitamina C si vitamina A, continand aproximativ 290% Vitamina C din doza zilnica recomandata si 105% din doza zilnica recomandata de vitamina A. Fibrele, licopenul si B6 sunt alte componente benefice pe care le contine. Pentru a-i pregati pentru NutriBlast, spalati-i bine, feliati-i sau taiati-i, inlaturati-le coada, semintele si cotorul.

Beneficii asupra sanatatii

  • Stimuleaza circulatia sangvina
  • Contine zeaxantina care previne formarea cataractei
  • Contine capsaicina care stimuleaza metabolismul

Proces de selectie

Alegeti ardeii grasi colorati, fermi si cu coaja fara cusur. Pastrati-i nespalati in frigider intr-o punga de plastic pana la 5-7 zile.

Printeaza
Top