Migdalele

Migdalele

Dense si cu gust floral, migdalele sunt bogate in grasimi monosaturate. Adaugate la dieta, pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiace cu pana la 30%. Sunt bogate in magneziu pentru sanatatea inimii si potasiu pentru regularizarea presiunii arteriale. Migdalele crude si decojite sunt un adaos convenabil la orice NutriBlast!

Beneficii asupra sanatatii

  • Ajuta tractul digestiv si sistemul nervosAlcalinizant
  • Poate ajuta la tratarea constipatiei, calculii biliari si pietrele la rinichi
  • Bogate in vitamina E, magneziu si grasimi sanatoase

Proces de selectie

Incercati sa cumparati migdale crude! Mirositi-le pentru a va asigura ca nu sunt rancede si evitati sa cumparati boabe stafidite. Migdalele nedecojite au cel mai lung termen de valabilitate, insa migdalele decojite se pastreaza proaspete cand sunt depozitate intr-un recipient inchis etans si pus intr-un loc uscat si racoros. Migdalele refrigerate se pastreaza mai multe luni, iar cele congelate se pastreaza pana la un an.

Printeaza
Top