Nucile

Nucile

Nu degeaba nucile seamana cu niste creiere in miniatura; sunt surse puternice in acizi grasi omega 3 care s-a demonstrat ca ajuta la imbunatatirea proceselor creierului si a memoriei. Consumand 30 de grame primiti 2,5 g ALA (sursa de omega 3 provenit din plante), 4 g de proteine si 2 grame de fibre, impreuna cu o doza de magneziu si fosfor pentru oase sanatoase. S-a demonstrat ca persoanele care consuma nuci zilnic reusesc mai bine sa piarda in greutate sau sa isi mentina silueta. Nucile contin tocoferol gama, un tip de vitamina E deosebit de important pentru sanatatea inimii. Nucile au, totodata, cel mai bogat continut de antioxidanti dintre toate fructele cu coaja lemnoasa si contin compusi anti-inflamatori.

Beneficii asupra sanatatii

  • Bogate in acizi grasi omega 3
  • Excelenta sursa de acizi elagici antioxidanti si vitamina E
  • Ajuta la lubrifierea intestinului gros pentru a regulariza tranzitul intestinal

Proces de selectie

Nucile se pot cumpara in coaja, care trebuie indepartata inainte de adaugarea in NutriBlast. Coaja nucilor nu trebuie sa fie crapata sau patata. Nucile in coaja sunt disponibile preambalate si in vrac. Evitati nucile care par moi sau stafidite si, daca se poate, asigurati-va ca nu raspandesc un miros ranced. Nucile sunt foarte perisabile din pricina continutului lor bogat in grasimi polinesaturate, asa inca depozitati-le intr-un recipient etans, la frigider, unde ar trebui sa se pastreze aproximativ sase luni sau, la congelator, pana la un an.

Printeaza
Top