Piersicile

Piersicile

Suculentele piersici sunt pline de vitamina C, betacaroten si antioxidanti. Cu pasi repezi, piersicile se alatura superfructelor bogate in antioxidanti. Pentru a le pregati pentru extractie, spalati-le bine, tiati-le in doua si scoateti samburii. Coaja nu trebuie curatata, mai ales daca alegeti piersici organice.

Beneficii asupra sanatatii

  • Ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine
  • Ajuta la stimularea digestiei
  • Benefice pentru pieleBogate in vitamina A si C

Proces de selectie

Procesul de selectie al piersicilor este aproape identic cu al nectarinelor. Daca puteti, cumparati proaspete in detrimentul celor congelate sau conservate si nu cumparati niciodata piersici la conserva in sirop. Cele mai bune piersici sunt aromate, moi si fara urme de lovire. Piersicile coapte trebuie consumate cat mai repede posibil.

Printeaza
Top