Portocalele

Portocalele

Renumite pentru concentratia de vitamina C, zemoase si dulci, portocalele au proprietati vindecatoare care au fost asociate cu o mare varietate de compusi fitonutrienti. Acidul citric pare sa ofere cea mai importanta protectie impotriva cancerelor esofagian, laringian (gura, laringe si faringe) si stomacal. Aveti grija sa le decojiti inainte de a le amesteca in NutriBullet.

Beneficii asupra sanatatii

  • Pot ameliora sau scurta durata racelilor
  • Contribuie la aportul zilnic de fibre
  • S-a demonstrat ca reduc riscul de pietre la rinichi

Proces de selectie

Alegeti portocale complet coapte pentru a beneficia la maximum de puterea lor antioxidanta. Cumparati portocale organice oricand aveti posibilitatea si evitati-le pe cele moi sau cu pete de mucegai. In general, portocalele mai mici cu coaja mai subtire sunt cele mai zemoase. Alegeti fructele cu coaja mai neteda care sunt mai grele decat par.

Printeaza
Top