Salata verde

Salata verde

Acest soi popular de laptuca, revigorant si fraged, intretine sanatatea inimii cu o gama variata de vitamina A, K si C! Cand pregatiti pentru extractie, separati frunzele de cotor, spalati-le si indepartati toate urmele de pamant, apoi adaugati in amestecul NutriBlast. Nu va temeti sa rupeti sau sa impaturiti frunzele pentru a le face sa intre in cana inalta a aparatului NutriBullet.

Beneficii asupra sanatatii

  • Ajuta la relaxarea si calmarea muschilor si a nervilor
  • Actioneaza ca diuretic pentru reducerea retentiei de apa
  • Sustine functia pancreatica

Proces de selectie

Cautati salata cu frunze fragede, neofilite si fara portiuni lipicioase. Marginile trebuie sa fie verzi, niciodata maronii sau galbui. Capatanile de salata verde trebuie sa fie compacte; asta inseamna ca frunzele trebuie sa se tina bine in jurul cotorului de la baza. Spalati si uscati bine salata inainte de a o depozita la frigider pentru 5-7 zile. Depozitati separat de fructe care produc etilena, cum ar fi merele, bananele si perele, intrucat acestea vor face frunzele sa se innegreasca mai repede.

Printeaza
Top