Sfecla

Sfecla

Aceste legume satisfacatoare au un continut scazut de calorii si zero grasimi trans si nesaturate. Contin sodiu, magneziu, calciu, fier, fosor si multi carbohidrati sanatosi, care va vor energiza si va vor pregati pentru zi. Chiar si frunzele de sfectla sunt cunoscute pentru benefiicile lor; frunzele de sfecla inlatura respiratia de usturoi si se spune ca Hipocrate le folosea la pansarea ranilor.

Beneficii asupra sanatatii

  • Ajuta la eficientizarea productiei de energie a organismului
  • Stimuleaza circulatia sangvina
  • Un puternic anticancerigen
  • Ajuta la reducerea riscului de formare de pietre la rinichiAjuta la curatarea ficaltului

Proces de selectie

Alegeti bucati de sfecla de aceeasi marime, rotunde, ferme si mici Coaja trebuie sa fie neteda, rosie si nelovita. Spalati-le cu grija inainte de gatire sau inainte de adaugarea lor in NutriBlast.

Printeaza
Top