Sucul de portocale

Sucul de portocale

Sucul de portocale este folosit deseori pentru a-i ajuta pe diabetici sa depaseasca episoadele de hipoglicemie datorita faptului ca absoarbe repede zaharurile. Prin urmare, este importat sa limitat consumul sucului pentru a preintampina accesele de hiperglicemie care pot duce la rezistenta la insulina. Cand este consumat in cantitati mici, sucul de portocale este o buna sursa de vitamina C, potasiu si acid folic si poate, daca e cumparat preambalat, calciu fortifiat.

Proces de selectie:

Desi este mai bun intotdeauna cand e proaspat, sucul de portocale preambalat poate fi un mod bun de a suplimenta aportul de calciu. Intrucat vitamina C se pierde cand este expus la caldura, lumina sau aer, cel mai bine este sa consumati sucul de portocale la cutie cat mai repede posibil, cumparati la recipient opac sau inchis la culoare si tineti-l la frigider. Cautati suc 100% natural, fara adaus de zahar sau conservanti.

Printeaza
Top