Detoxifiaza-te

Nutrishake purificator

Nutrishake purificator

Numar vizualizari : 1043

Ingrediente

  • 2 linguraPudra de ovaz verde
  • 100 gCastravete
  • 1 buchetSpanac
  • 1 TulpinaPatrunjel proaspat
  • 2 FrunzeMenta
  • 1 bucLămâie decojita
  • 1 bucMar mediu
  • 1 ceascaApă de nucă de cocos
  • 3 cubCuburi de gheata
  • 2 gGhimbir proaspat, feliat

Instructiuni

Se spală și se taie castravetele în bucăți.
Se curată mărul de coaja, se taie în sferturi, fără cotor si seminte.
Ghimbirul se toaca.
Se adaugă în mixer toate ingredientele și se amestecă până la o consistență compacta, cremoasă.
Se adăugă apă, în funcție de consistența dorită.
Se poate consuma rece sau gata după preparare

  • Castravete

    Castravatele are un continut de pana la 96% apa si e unul dintre cele mai hidratante legume pe care le puteti adauga in NutriBlast. Fiind extrem de bogat in apa, e foarte bun pentru ten, detoxifiere si chiar in lupta cu cancerul.

  • Spanac

    Desi va va ajuta sa deveniti la fel de puternici ca Popeye, spanacul va va da o doza serioasa de nutrienti. In frunzele lui fragede si delicioase se gasesc proteine care scad presiunea arteriala numite peptide, fitonutrienti care combat cancerul si molecule de vitamina K ce intaresc oasele.Beneficii asupra sanatatii

  • Menta

    Aceste frunze mici nu ajuta doar la improspatarea respiratiei, ci sunt bune si la digestie! Avand proprietati calmante, ajuta la reducerea indigestiei, inflamatiilor, greţurilor şi durerilor de cap. S-a demonstrat ca are, de asemenea, efecte benefice la persoanele bolnave de astm (insa o cantitate prea mare poate fi iritanta) si la cele care sufera de congestie.

  • Cuburi de gheata

    Da, in NutriBlast puteti pune gheata! Pentru a fi siguri ca obtineti cel mai bun amestec posibil, pentru a face cuburi de ghiata folositi apa filtrata. Daca folositi cuburi mari, puneti-le in cana la urma pentru a fi primele pe care le macina lama. Folositi inainte mecanismul de tocare sincopata si alegeti apoi modul continuu pentru a obtine un NutriBlast racoritor, dens si gustos.

Top