Energizeaza-te

Milkshake cu capsuni, mar si morcov

Milkshake cu capsuni, mar si morcov

Numar vizualizari : 567

Turnam in pahare si servim "un pahar de energie si buna dispozitie".

Ingrediente

Instructiuni

Capsunile curatate de codite se pun in blender.Adaugam morcovul curatat si taiat cuburi si marul curatat de coaja si casuta cu seminte si taiat bucati.Acum adaugam mierea si laptele rece.
Mixam totul foarte bine pana cand avem un amestec fin.Morcovul se mixeaza cel mai greu.

  • Capsuni

    Aceste fructe adorate sunt pline de fenoli care protejeaza inima, va feresc de cancer si reduc inflamatiile. Capsunile au o aroma foarte versatila si complimenteaza o varietate larga de alte arome si texturi, facand din ele adaosul perfect la NutriBlast-ul dumneavoastra. Spalati-le bine si taiati partea verde de la codita inainte de a le adauga la NutriBlast.

  • Miere
    Mierea cruda, organica este excelenta pentru a va da energia deseori necesara, gratie carbohidratilor ei dulci. In acelasi timp, mierea trateaza cu succes durerile de gat, greturile de dimineata si infectiile vezicii urinare. Mierea ar trebui luata in calcul ca indulcitor regulat, intrucat este mult mai sanatoasa decat dextroza si sucroza de zahar rafinat. 
  • Morcov

    Fibre solubile, venim! Morcovii sunt bogati in fibre solubile, care ajuta la scaderea colesterolului, extragandu-l pur si simplu din sange. Morcovii sunt bogati in beta-caroten, care poate ajuta la prevenirea unor tipuri de cancer, inclusiv cel de stomac, uterin sau al cavitatii orale. Si, asa cum obisnuia sa spuna mama, morcovii sunt minunati si pentru vedere.

Top