Fii fericit

Protectorul barbatilor

Protectorul barbatilor

Numar vizualizari : 617

Ingrediente

Instructiuni

Acest NutriBlast pentru barbati contine mult licopen - un antioxidant care protejeaza impotriva cencerului de prostata. Adauga seminte de dovleac sau de floarea-soarelui pentru un aport sporit de zinc, excelent pentru imunitate, dar si pentru cresterea nivelului de testosteron. (A spus cineva ceva si despre cresterea libidoului?)

 • Spanac

  Desi va va ajuta sa deveniti la fel de puternici ca Popeye, spanacul va va da o doza serioasa de nutrienti. In frunzele lui fragede si delicioase se gasesc proteine care scad presiunea arteriala numite peptide, fitonutrienti care combat cancerul si molecule de vitamina K ce intaresc oasele.Beneficii asupra sanatatii

 • Pepene verde
  Desi pepenele verde este compus din apa in proportie de 92%, restul de 8% este bogat in nutrienti, in special antixodanti. Printre acestea se regasesc vitamina A, vitamina C si licopenul, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. Pentru a pregati pepenele verde pentru NutriBlast, taiati coaja si scoateti semintele.
 • Grepfrut

  Ati auzit de regimul cu grepfut? Continutul scazut de grasimi din grepfut ii da abilitatea de a regla nivelul de insulina si de a da senzatia de satietate. Grepfutul e foarte bogat in vitamina C si e o bogata sursa de licopen, un important antioxidant in sanatatea prostatei.

 • Apa

  Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

so_easy_html
Top