Slabeste

NutriBlast de rosii

NutriBlast de rosii

Numar vizualizari : 1051

Ingrediente

Instructiuni

Acest NutriBlast facut exclusiv din legume este o optiune delicioasa pentru persoanele care doresc sa ocoleasca fructele cu indice glicemic ridicat; este recomandat pentru pierderea in greutate, iar ingredientele pline de culoare sunt bogate in betacaroten, excelente pentru ochi si oase si au proprietati anticancerigene.

  • Spanac

    Desi va va ajuta sa deveniti la fel de puternici ca Popeye, spanacul va va da o doza serioasa de nutrienti. In frunzele lui fragede si delicioase se gasesc proteine care scad presiunea arteriala numite peptide, fitonutrienti care combat cancerul si molecule de vitamina K ce intaresc oasele.Beneficii asupra sanatatii

  • Rosie

    Desigur, rosiile au o multime de vitamine, inclusiv vitaminele A, C si E, dar stiati ca acestea contin si bioflavonoide care ajuta la arderea naturala a grasimii? Aceste bioflavonoide contracareaza inflamatiile, care ajuta hormonii naturali de slabire, cum e leptina, sa functioneze corect. Aceleasi bioflavonoide ajuta in lupta impotriva reactiilor alergice.

  • Morcov

    Fibre solubile, venim! Morcovii sunt bogati in fibre solubile, care ajuta la scaderea colesterolului, extragandu-l pur si simplu din sange. Morcovii sunt bogati in beta-caroten, care poate ajuta la prevenirea unor tipuri de cancer, inclusiv cel de stomac, uterin sau al cavitatii orale. Si, asa cum obisnuia sa spuna mama, morcovii sunt minunati si pentru vedere.

  • Patrunjel

    O alta supervedeta detoxifianta si bogata in clorofila este patrunjelul. Nu e drept sa ocupe o pozitie marginala, ca decoratiune pentru farfurie; adaugati-l in NutriBlast pentru a creste aportul de vitamina K, vitamina C si fier. In mod surprinzator, aceste ramurele contin puternice uleiuri volatile care s-a demonstrat ca inhiba dezvoltarea tumorilor. Patrunjelul este benefic si pentru persoanele care sufera de inflamatii, precum artrita, sau de afectiuni ale inimii.

  • Sfecla

    Aceste legume satisfacatoare au un continut scazut de calorii si zero grasimi trans si nesaturate. Contin sodiu, magneziu, calciu, fier, fosor si multi carbohidrati sanatosi, care va vor energiza si va vor pregati pentru zi.

  • Telina

    Telina e plina de antioxidanti si e laudata pentru proprietatile diuretice. E un agent puternic detoxifiant, in special pentru rinichi, coborand nivelul de acid uric din sange, reducand riscuri formarii de pietre la rinichi. Cu toate ca nu e considerat un ingredient bogat in sodiu, telina contine mai mult sodiu decat alte legume, dand un gust usor sarat NutriBlastului.

  • Apa

    Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

  • Ananas proaspat

    O singura cana de suc dulce si revigorant de ananas ofera 76,5% din cantiatea zilnica recomandata de mangan—un microelement esential pentru generarea de energie si antioxidanti. Ananasul mai contine si vitamina C, care sustine imunitatea. In plus, ananasul ajuta digestia si are proprietati anti-inflamatorii.

  • Mere

    Se considera ca trateaza mai multe tipuri de cancer. Merele sunt bogate in antioxidant, fiind un fruct esential pentru intarirea organismului. Combat afectiunile cardiovasculare, cresterea in greutate si colesterolul ridicat. Fibrele din mere sunt vitale in prevenirea reabsorbtia colesterolului.

  • Apa de cocos

    Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

  • Suc de ghimbir
    Nu e de mirare ca ghimbirul are atat de multe beneficii . Ghimbirul nu e utilizat doar ca aliment, dar si ca mirodenie si ca medicament. Acest lucru se datoreaza probabil numarului mare de uleiuri volatile pe care le contine radacina aromata.
so_easy_html
Top