Energizeaza-te

Pepene rosu racoros cu seminte de chia

Pepene rosu racoros cu seminte de chia

Numar vizualizari : 810

Ingrediente

Instructiuni

Se amesteca intr-un blender toate ingredientele. Se serveste rece.
Pofta buna !

  • Pepene verde
    Desi pepenele verde este compus din apa in proportie de 92%, restul de 8% este bogat in nutrienti, in special antixodanti. Printre acestea se regasesc vitamina A, vitamina C si licopenul, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. Pentru a pregati pepenele verde pentru NutriBlast, taiati coaja si scoateti semintele.
  • Seminte de chia

    Aceste seminte care le dadeau mayasilor putere contine un amestec puternic de proteine, carbohidrati, grasimi si fibre, care le transforma intr-un energizant ideal! In acelasi timp, sunt bogate in acizi grasi omega 3 si omega 6, care ajuta la stabilizarea glicemiei in organism si la reducerea digerarii carbohidratilor. In plus, semintele de chia sunt o sursa buna de fier, calciu si zinc. Aceste seminte mici contin tot ce trebuie!

  • Cuburi de gheata

    Da, in NutriBlast puteti pune gheata! Pentru a fi siguri ca obtineti cel mai bun amestec posibil, pentru a face cuburi de ghiata folositi apa filtrata. Daca folositi cuburi mari, puneti-le in cana la urma pentru a fi primele pe care le macina lama. Folositi inainte mecanismul de tocare sincopata si alegeti apoi modul continuu pentru a obtine un NutriBlast racoritor, dens si gustos.

Top