Fii fericit

Creamsicle Dream

Creamsicle Dream

Numar vizualizari : 1552

Când am început primul blast cu NutriBullet, am început să mă gândesc la ceea defapt mananc. Așa că, data viitoare când m-am dus pentru sa mananc un Creamsicle la desert, m-am oprit și m-am gandit mai bine. Având în vedere cantitatea de zahăr și arome artificiale pe care le conțin, acest lucru a fost, probabil, nu opțiunea mea cea mai bună. Atunci ideea ma lovit! Știați că ai putea face o casa desert Orange Creamsicle în NutriBullet ta? Am explorat această idee și în curând a creat acest amestec. Nu numai că este sănătos și revigorant, dar va satisface, de asemenea, orice dinte dulce!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Portocala

  Renumite pentru concentratia de vitamina C, zemoase si dulci, portocalele au proprietati vindecatoare care au fost asociate cu o mare varietate de compusi fitonutrienti. Acidul citric pare sa ofere cea mai importanta protectie impotriva cancerelor esofagian, laringian (gura, laringe si faringe) si stomacal. Aveti grija sa le decojiti inainte de a le amesteca in NutriBullet.

 • Ananas

  O singura cana de suc dulce si revigorant de ananas ofera 76,5% din cantiatea zilnica recomandata de mangan—un microelement esential pentru generarea de energie si antioxidanti. Ananasul mai contine si vitamina C, care sustine imunitatea. In plus, ananasul ajuta digestia si are proprietati anti-inflamatorii.

 • Iaurt grecesc

  Iaurtul grecesc este bogat in proteine, o alternativa neasteptata la tipurile obisnuite de proteine consumate de vegetarieni. In acelasi timp, este o sursa excelenta de calciu si contine jumatate din cantitatea de carbohidrati pe care le contin iaurturile normale (un beneficiu considerabil pentru persoanele atente la silueta). Adaugati-l in ButriBlast ca agent gustos de ingrosare care este, in acelasi timp, benefic pentru sanatatea.

 • Vanilia

  Vanilia, sau extractul de vanilie luat din pastai de vanilie, este bogata in antioxidanti care combat eficient radicalii liberi. Caracteristicile ei aromatice sunt benefice, de asemenea, pentru sistemul nervos si se crede ca reduce anxietatea.

Top