Fii fericit

Nutriblast calmant

Nutriblast calmant

Numar vizualizari : 2930

Fructele si legumele din acest NutriBlast te poat ajuta la calmarea arsurilor. Incearca!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele în paharul înalt
2.Se umple linia MAX cu apa
3. Se amestecă până la omogenizare, aproximativ 30 de secunde

 • Salata verde

  Acest soi popular de laptuca, revigorant si fraged, intretine sanatatea inimii cu o gama variata de vitamina A, K si C! Cand pregatiti pentru extractie, separati frunzele de cotor, spalati-le si indepartati toate urmele de pamant, apoi adaugati in amestecul NutriBlast. Nu va temeti sa rupeti sau sa impaturiti frunzele pentru a le face sa intre in cana inalta a aparatului NutriBullet.

 • Telina

  Telina e plina de antioxidanti si e laudata pentru proprietatile diuretice. E un agent puternic detoxifiant, in special pentru rinichi, coborand nivelul de acid uric din sange, reducand riscuri formarii de pietre la rinichi. Cu toate ca nu e considerat un ingredient bogat in sodiu, telina contine mai mult sodiu decat alte legume, dand un gust usor sarat NutriBlastului.

 • Banana

  Bananele sunt usor de digerat si contin potasiu, fibre, mangan si vitamina C, fiind o hrana excelenta pentru copii si pentru persoanele convalescente. Ajuta la somn si intaresc functia imunitara. In acelasi timp, favorizeaza absorbtia si conservarea calciului in organism.

 • Apa

  Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

Top