Fii fericit

Nutriblast cu ananas

Nutriblast cu ananas

Numar vizualizari : 2043

Tărmul și briza oceanului reci sunt doar la o inghititura departe. Salutați noua bautura preferata de vara – Nutriblast cu ananas! Este light și hidratant, și o să vă păstrați rece în timpul celei mai calduroase zile. Ananasul si nuca de cocos sunt o combinatie făcuta în Tropical Heaven. Dulce, ananasul suculent și lime-ul da organismului o doză puternică de antioxidanți pentru a stimula imunitatea. Combina-le cu apă de nucă de cocos si aveti o evadare pe o insulă răcoritoare într-o ceașcă!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

  • Ananas

    O singura cana de suc dulce si revigorant de ananas ofera 76,5% din cantiatea zilnica recomandata de mangan—un microelement esential pentru generarea de energie si antioxidanti. Ananasul mai contine si vitamina C, care sustine imunitatea. In plus, ananasul ajuta digestia si are proprietati anti-inflamatorii.

  • Ulei de cocos

    Uleiul de cocos, neindicat la un moment dat pentru grasimile saturate, e considerat acum o supermancare. Ce s-a schimbat? Nu nuca de cocos s-a schimbat, ci studiile. Acum stim ca grasimile din uleiul de nuca de cocos sunt acizi grasi cu catena medie, mai mica decat cealunga, organismul nostru transformandu-le foarte usor in energie.

  • Apa de cocos

    Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top