Fii fericit

Nutriblast cu fructe de padure

Nutriblast cu fructe de padure

Numar vizualizari : 1876

Gustul amar uneori de grapefruit poate speria o mulțime de oameni, dar după acest Nutriblast, veți fi convinși că grapefruitul este un deliciu absolut! Scăzut în calorii, este asociat ca un aliment miracol privind pierderea în greutate și, deși nu te poate ajuta sa slabesti fara ajutorul dietei si exercitilor fizice, a fost demonstrat ca ajuta la creșterea rezultatelor privind pierderea in greutate.

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Grepfrut

  Ati auzit de regimul cu grepfut? Continutul scazut de grasimi din grepfut ii da abilitatea de a regla nivelul de insulina si de a da senzatia de satietate. Grepfutul e foarte bogat in vitamina C si e o bogata sursa de licopen, un important antioxidant in sanatatea prostatei.

 • Fructele de padure (mix)

  Pungile cu mix de fructe de padure se gasesc congelate si nutrientii continuti depind de fructele din mix. Fructele de padure contin, in general, fitochimicale si flavonoide care le dau coloritul puternic, dar ajuta si la prevenirea anumitor tipuri de cancer. Capsunile si afinele mai contin si un nivel ridicat de vitamina C.

 • Ghimbir
  Nu e de mirare ca ghimbirul are atat de multe beneficii . Ghimbirul nu e utilizat doar ca aliment, dar si ca mirodenie si ca medicament. Acest lucru se datoreaza probabil numarului mare de uleiuri volatile pe care le contine radacina aromata.
 • Apa de cocos

  Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top