Fii fericit

Nutriblast cu menta si castravete

Nutriblast cu menta si castravete

Numar vizualizari : 1722

Gripa te-a pus jos? Acest tratament cu un numar scăzut de calorii este o necesitate! Cu citricele care contin vitamina C și putina mentă, care conține decongestionant naturale cu mentol, va ajuta suficient pentru a opri boala si sa va simtiti mai bine decât oricând. Goji adauga un impuls suplimentar de antioxidanti si apa de nuca de cocos ajuta la restabilirea electrolitilor pentru a vă ajuta să vă simțiți mai bine înainte să iti dai seama!

Ingrediente

Instructiuni

Instructiuni

Instructiuni

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Castravete

  Castravatele are un continut de pana la 96% apa si e unul dintre cele mai hidratante legume pe care le puteti adauga in NutriBlast. Fiind extrem de bogat in apa, e foarte bun pentru ten, detoxifiere si chiar in lupta cu cancerul.

 • Menta

  Aceste frunze mici nu ajuta doar la improspatarea respiratiei, ci sunt bune si la digestie! Avand proprietati calmante, ajuta la reducerea indigestiei, inflamatiilor, greţurilor şi durerilor de cap. S-a demonstrat ca are, de asemenea, efecte benefice la persoanele bolnave de astm (insa o cantitate prea mare poate fi iritanta) si la cele care sufera de congestie.

 • Clementinele

  Clementinele sunt o combinatie delicioasa intre mandarinele chinezesti si potrocale. Iubite de copii, aceste mici citrice au o coaja subtire, usor de descojit si nu au seminte. Totusi, sunt bogate in nutrienti si sunt un ingredient foarte bun pentru Blast.

 • Ghimbir
  Nu e de mirare ca ghimbirul are atat de multe beneficii . Ghimbirul nu e utilizat doar ca aliment, dar si ca mirodenie si ca medicament. Acest lucru se datoreaza probabil numarului mare de uleiuri volatile pe care le contine radacina aromata.
 • Apa de cocos

  Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top