Fii fericit

Nutriblast cu nucă de cocos ,lime si ghimbir

Nutriblast cu nucă de cocos ,lime si ghimbir

Numar vizualizari : 1593

S-ar putea fie rece afara, dar cu continutul acestui Nutriblast te vei simti ca esti pe o plaja tropicala! Plin de vitamina C pentru a lupta impotriva racelilor,contine grasimi sanatoase pentru a ajuta la prevenirea obezitatii si a imbunatati sanatatea inimii, aceast Nutriblast te va transforma din interior in exterior . Si nu trebuie să menționăm, de asemenea, are un gust minunat! Vrei sa stimulezi consumul de verdeturi si vitamina K? Adauga o mana de spanac pentru un boost de sănătate!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Banana

  Bananele sunt usor de digerat si contin potasiu, fibre, mangan si vitamina C, fiind o hrana excelenta pentru copii si pentru persoanele convalescente. Ajuta la somn si intaresc functia imunitara. In acelasi timp, favorizeaza absorbtia si conservarea calciului in organism.

 • Fulgi de cocos

  E dificil sa gasesti nuca de cocos proaspata in afara magazinelor de specialitate, sa nu vorbim despre munca depusa la spargerea lor! Daca preferati sa sariti peste acea faza si sa ajungeti direct la mancat, incercati sa folositi fulgi de nuca de cocos neindulciti! Vanduti ambalati, fulgii de nuca de cocos sunt doar nuca de cocos uscata, folosite uneori doar in decorarea preparatelor.

 • Ghimbir
  Nu e de mirare ca ghimbirul are atat de multe beneficii . Ghimbirul nu e utilizat doar ca aliment, dar si ca mirodenie si ca medicament. Acest lucru se datoreaza probabil numarului mare de uleiuri volatile pe care le contine radacina aromata.
 • Apa de cocos

  Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top