Fii fericit

Nutriblast cu struguri

Nutriblast cu struguri

Numar vizualizari : 1921

Acest Nutriblast rece ca gheața este ușor de făcut ,absolut delicious si va fi noua bautura preferata. Strugurii congelati trebuie aruncati în paharul cu apă de nucă de cocosunde se adauga un pic îndulcitor natural pentru o gustare la prânz rapid sau un desert revigorant, care va ajuta să vă relaxați și să se bucure de vreme. Strugurii roșii sunt bogati în antioxidanti Încercați această rețetă cu orice fruct congelat!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

  • Struguri

    Strugurii fac minuni in bolile de inima Polifenolii din coaja lor scad riscul de boli cardiovasculare si protejeaza colesterolul bun din organismul vostru. Spalati si culegeti boabele de pe ciorchine inainte sa le adaugati in NutriBlast. Nu inlaturati coaja sau semintele strugurelui (daca are), ambele sunt pline de nutrienti.

  • Apa de cocos

    Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top