Fii fericit

Nutriblast cu zmeura si mere

Nutriblast cu zmeura si mere

Numar vizualizari : 1958

Simplu de facut si scăzut în zaharuri, acest Nutriblast seaman cu o gustare delicioasă și ușoară de după-amiază. Putin turmenic ofera proprietăți anti-inflamatorii, împreună cu ceaiul verde, cunoscut pentru efectele sale antioxidante, anti-inflamatorii și anti-cancerigene. Este un mod sanatos de a-ti stimula dieta de zi cu zi. Se adaugă o mână de verdeață mixte pentru un impuls in vitamina K.

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

  • Mere

    Se considera ca trateaza mai multe tipuri de cancer. Merele sunt bogate in antioxidant, fiind un fruct esential pentru intarirea organismului. Combat afectiunile cardiovasculare, cresterea in greutate si colesterolul ridicat. Fibrele din mere sunt vitale in prevenirea reabsorbtia colesterolului.

  • Ceai verde

    Ceaiul verde este o doza sanatoasa de cafeina, fara adaos de zahar sau lapte, pe care le amestecam atat de des in cestile de cafea. Pe de alta parte, o portie de pudra de ceai verde matcha este echivalentul a zece cesti de ceai verde fiert. Detoxifianta, energetica, planta de matcha a fost folosita de mult nu doar fiindca arde caloriile, ci si pentru calitatile sale antioxidante.

Top