Fii fericit

Nutriblast delicios cu banane

Nutriblast delicios cu banane

Numar vizualizari : 2363

Acest NutriBlast va schimba modul în care te uiți la deserturi. Cremoas și bogat, decadent și încântătoar , această Nutriblast de asemenea, se întâmplă să fie bun pentru tine - un plus sănătos! Foloseste laptele de migdale sau orice alt înlocuitor de lapte pe care il ai pentru a crea o explozie care are un gust la fel ca Banana Cream Pie, fără zahăr dar cu un plus de calorii! Umplut cu vitamine, minerale si fibre, va va ajuta să stați satui și echilibrati în timp ce de asemenea, ar contracara boli osoase cum ar fi osteoporoza. Și nu vă faceți griji cu privire ca sariti peste verdeață - nu vom spune nimic!

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in paharul inalt și mxiati timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Banana

  Bananele sunt usor de digerat si contin potasiu, fibre, mangan si vitamina C, fiind o hrana excelenta pentru copii si pentru persoanele convalescente. Ajuta la somn si intaresc functia imunitara. In acelasi timp, favorizeaza absorbtia si conservarea calciului in organism.

 • Struguri

  Strugurii fac minuni in bolile de inima Polifenolii din coaja lor scad riscul de boli cardiovasculare si protejeaza colesterolul bun din organismul vostru. Spalati si culegeti boabele de pe ciorchine inainte sa le adaugati in NutriBlast. Nu inlaturati coaja sau semintele strugurelui (daca are), ambele sunt pline de nutrienti.

 • Iaurt grecesc

  Iaurtul grecesc este bogat in proteine, o alternativa neasteptata la tipurile obisnuite de proteine consumate de vegetarieni. In acelasi timp, este o sursa excelenta de calciu si contine jumatate din cantitatea de carbohidrati pe care le contin iaurturile normale (un beneficiu considerabil pentru persoanele atente la silueta). Adaugati-l in ButriBlast ca agent gustos de ingrosare care este, in acelasi timp, benefic pentru sanatatea.

 • Lapte de migdale neindulcit

  Dense si cu gust floral, migdalele sunt bogate in grasimi monosaturate. Adaugate la dieta, pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiace cu pana la 30%. Sunt bogate in magneziu pentru sanatatea inimii si potasiu pentru regularizarea presiunii arteriale. Migdalele crude si decojite sunt un adaos convenabil la orice NutriBlast!

Top