Fii fericit

Nutriblast Hidratant de vara

Nutriblast Hidratant de vara

Numar vizualizari : 2697

entru a vă asigura că obțineți cel mai bun preparat utilizați apă plată pentru cuburile de gheață. Dacă folosiți cuburi mari atunci adăugați-le ultimele în cană ultima dată astfel încât să fie primele care lovesc lama.

Ingrediente

Instructiuni

Adăugați toate ingredientele în cana mare NutriBullet și amestecați timp de 30 de secunde sau până la omogenizare.

Instructiuni

Adăugați toate ingredientele în cana mare NutriBullet și amestecați timp de 30 de secunde sau până la omogenizare.

 • Papaya

  Colorata, cu o consistenta cremoasa, papaya este renumita pentru beneficiile sale digestive. Totodata, este bogata in antioxidanti, acid folic, potasiu, fibre, vitamina E si vitamina K. Acesti nutrienti intretin sanatatea cardiovasculara si ajuta la protectia impotriva cancerului de colon. Pentru a o pregati de extractie, taiati papaya in jumatate, goliti semintele si desprindeti pulpa de coaja.

 • Capsuni

  Aceste fructe adorate sunt pline de fenoli care protejeaza inima, va feresc de cancer si reduc inflamatiile. Capsunile au o aroma foarte versatila si complimenteaza o varietate larga de alte arome si texturi, facand din ele adaosul perfect la NutriBlast-ul dumneavoastra. Spalati-le bine si taiati partea verde de la codita inainte de a le adauga la NutriBlast.

 • Kiwi

  Kiwi-ul este o sursa bogata in vitamina C si fibre dietetice. In plus, vitamina E si acizii grasi omega 3 din semintele sale au efect de subtiere a sangelului, ceea ce reduce riscul formarii de chiaguri. Pentru a-l pregati de extractie, taiat capetele fructului, curatati coaja pufoasa cu cutitul si puneti-l in cana mare impreuna cu celelalte ingrediente ale NutriBlast-ului.

 • Lamaie

  Doriti sa va echilibrati nivelul de PH? Poate ca lamaile sunt acre, dar nu va lasati prostiti! Lamaile sunt foarte bune pentru alcalinizarea organismului, fac minuni pentru sistemul digestiv si sunt foarte buni detoxifianti, ajutand la curatarea organismului!

 • Sarea de mare

  Produsa prin evapoarea apei de mare, sarea de mare este considerata in general ca o alternativa mai sanatoasa si mai naturala a sarii normale de masa, desi compozitia lor chimica este identica. Totusi, in urma procesului de evaporare mai raman anumite minerale pe care sarea normala nu le contine si care ii schimba culoarea si gustul.

 • Apa

  Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

Top