Fii fericit

Nutriblast pentru minte

Nutriblast pentru minte

Numar vizualizari : 3255

În cazul în care doriți un Nutriblast pentru sanatatea creierului, încercați acest amestec, care include spanac, migdale și semințe de floarea-soarelui, bogate in vitaminele A si E.

Ingrediente

Instructiuni

1.Adăugați toate ingredientele in Cana inalta timp de 30 de secunde, sau până la omogenizare.
2. Enjoy!

 • Spanac

  Desi va va ajuta sa deveniti la fel de puternici ca Popeye, spanacul va va da o doza serioasa de nutrienti. In frunzele lui fragede si delicioase se gasesc proteine care scad presiunea arteriala numite peptide, fitonutrienti care combat cancerul si molecule de vitamina K ce intaresc oasele.Beneficii asupra sanatatii

 • Avocado

  Bogat in vitamine si minerale, avocado este deseori considerat hrana perfecta. Fiecare fruct de avocado contine o cantitate surprinzatoare de 4 grame de proteine; mai mult decat orice alt fruct! In plus, avocado are cea mai mare concentratie de grasimi monosaturate dintre toate fructele, compusi care sunt esentiali pentru dezvoltarea sanatoasa a creierului.

 • Caisele

  Caisele, rude ale piersicilor si prunelor, sunt fructe acrisoare, o sursa excelenta de betacaroten, vitamina C si fibre. Se gasesc cel mai des intre mai si august in SUA si, iarna, importate din America de Sud, insa caisele uscate se gasesc tot anul. Totusi, pentru a obtine cea mai mare doza de antioxidant, caisele proaspete, proaspat coapte, sunt cele mai bune.

 • Migdale

  Dense si cu gust floral, migdalele sunt bogate in grasimi monosaturate. Adaugate la dieta, pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiace cu pana la 30%. Sunt bogate in magneziu pentru sanatatea inimii si potasiu pentru regularizarea presiunii arteriale. Migdalele crude si decojite sunt un adaos convenabil la orice NutriBlast!

 • Seminte de floarea soarelui

  Cine ar fi spus ca aceste seminte, preferatele microbistilor, au cel mai mare continut de fitosterol dintre toate semintele comestibile? Aceste chimicale naturale au puterea de a reduce colesterolul LDL. Semintele de floarea soarelui contin, totodata, vitamina E si seleniu.

 • Apa

  Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

Top