Fii fericit

Smoothie Longer Life

Smoothie Longer Life

Numar vizualizari : 907

Apa de cocos, denumita si apa vietii, este lichidul extras din interiorul nucii de cocos verde. Cel mai mare beneficiu pentru sanatate pe care il are apa de cocos este continutul mare de potasiu, aproape de 2 ori mai mare decat cel al bananelor. Acesta minerala ajuta la reglarea tensiunii arteriale, prin neutralizarea efectelor stimulatoare ale sodiului.

Ingrediente

Instructiuni

Se curata sfecla de coaja,apoi in vasul lui Nutribullet se mixeaza impreuna cu fructele goji si rodia.
Separat,in alt vas al aparatului Nutribullet se mixeaza marul cu apa de cocos.
Se aseaza in pahar,dupa preferinta.

  • Fructe goji

    Fiind foarte bogate in antioxidanti, sunt cunoscute pentru incetinirea procesului de imbatranire, stimularea activitatii cerebrale si protejarea organismului de boli. Continutul ridicat de vitamina A din fructele de goji stimuleaza sanatatea sistemului imunitar si ajuta la prevenirea bolilor de inima. Adaugati fructele de goji alaturi de alte ingrediente in NutriBlast.

  • Apa de cocos

    Despre electrolitii regasiti in apa de cocos se stie ca hidrateaza mai repede si mai bine decat apa obisnuita. Principalul electrolit din apa din nuca de cocos este potasiul. Contine mai putin sodiu decat bauturile sportivilor, dar nu contine zaharuri adaugate, arome artificiale sau coloranti! 

Top