Slabeste

NutriBlast de legume

NutriBlast de legume

Numar vizualizari : 2922

Ingrediente

Instructiuni

Acest NutriBlast de legume este perfect pentru cei care sunt atenti la consumul de carbohidrati, fie ca isi doresc sa piarda in greutate, fie ca vor sa isi echilibreze nivelul glicemic. Deoarece contine in principal legume, este sarac in zahar si bogat in minerale si vitamine care ajuta sistemul cardiovascular si pe cel imunitar sa functioneze in parametri maximi.

 • Spanac

  Desi va va ajuta sa deveniti la fel de puternici ca Popeye, spanacul va va da o doza serioasa de nutrienti. In frunzele lui fragede si delicioase se gasesc proteine care scad presiunea arteriala numite peptide, fitonutrienti care combat cancerul si molecule de vitamina K ce intaresc oasele.Beneficii asupra sanatatii

 • Rosii cherry

  Rosiile cherry sunt mai mici si mai dulci decat rosiile normale, dar au un profil nutritional similar. Sunt pline de antioxidanti si de licopen cartenoid, unul dintre motivele pentru care combat atat de bine afectiunile cardiovasculare! Aceste fructe (nu sunt legume!) reduc colesterolul si regleaza grasimile din fluxul nostru sangvin.

 • Broccoli

  Broccoli este un campion al sanatatii. Este bogat in vitamina A, vitamina C, acid folic si calciu, insa uimitor este continutul de fibre al acestor mic inflorescente verzi. Jumatate solubil si jumatate insolubul, primiti ambele tipuri de fibre de care organismul are nevoie - totul intr-o singura portie!

 • Morcovi

  Fibre solubile, venim! Morcovii sunt bogati in fibre solubile, care ajuta la scaderea colesterolului, extragandu-l pur si simplu din sange. Morcovii sunt bogati in beta-caroten, care poate ajuta la prevenirea unor tipuri de cancer, inclusiv cel de stomac, uterin sau al cavitatii orale. Si, asa cum obisnuia sa spuna mama, morcovii sunt minunati si pentru vedere.

 • Apa

  Pentru a obtine amestecuri NutriBlast catifelate, trebuie sa adaugati o componenta lichida. Apa este, de obicei, o alegere buna, deoarece este insipida si are adaus de calorii zero. Apa este cea mai buna sursa de hidratare de pe planeta! Multi dintre noi suntem dezhidratati si nici nu stim asta.

Totul e mult mai usor cu Nutribullet

Pune mai intai fructele sau legumele pe care vrei sa le mixezi. Apoi adauga lichid pana la limita maxima si mixeaza. Mai simplu de atat nu se poate! Click aici!

Easy to use NutriBullet Pro 900 Easy to use NutriBullet Pro 900
NutriBullet
Top